2D ukrasi

Naši 2D ukrasi imaju primjenu za postavljanje na svjetiljke, pročelja zgrada, te za premoste ulica, trgova I šetnica.

Slijedeći Vaše posebnosti i najnovije trendove u primjeni blagdanske rasvjete i dekoracije nudimo Vam rješenja u kreiranju bogatijeg Božićnog i novogodišnjeg ugođaja. Povjerite nam uređenje vanjskih ili unutarnjih prostora bilo da se radi o poslovnim zgradama, kazališnim zgradama, izlozima, prodajnim prostorima, trgovima, parkovima ili ulicama. Naš dizajnerski tim redovito je u potrazi za novim trendovima ukrašavanja. Sa posebnom pažnjom osmisliti ćemo vesele i animirane kreacije za naše mališane u vrtićima, školama, šetnicama ili parkovima.

U našoj ponudi nalazi se veliki izbor 2D ukrasa za kandelabre, fasade, krošnje stabala.

2D ukrasi se često koriste kao centralni motiv za premoste u kombinaciji sa girlandama, ledenicama ili zavjesama. Naši premosti svaku će ulicu učiniti posebnom. U gradskoj gužvi naši 2D ukrasi osvajaju jednostavnošću i živim bojama.

Svi naši se živahni 2D ukrasi također krasno slažu izmiješani sa pahuljicama ili snowfall-om kao akcent u krošnjama drveća.

Čizmice, slatki štapić, zvonce ili poklon paketić pričaju zaokruženu dječju blagdansku priču kada ih naizmjence kombiniramo u nizu premosta.

Vitice osmišljene za kandelabre, kombinirane u premostima prekrasno izgledaju – pričaju nam neku bajkovitu blagdansku priču. Sa svojim tradicionalnim izgledom, ovaj motiv će zasigurno istaknuti Vaš grad.

Kuglice su savršeni ukras za svako drvo. Postoje u različitim veličinama da odgovaraju svakom projektu. Njihovo blickajuće svjetlo ih čini još više upadajućim Vašem oku.

Pahuljice se čine posebnim ukrasom jer postoje različiti oblici koje mogu imati. Sama je priroda ona koja je inspirirala ovaj predivan snježni kristal. U 2D ili u 3D obliku, ovaj motiv izgleda jednako dobro kao efekt snijega kako pada u toku hladnog zimskog dana. Odaberite jednu ili ih sve kombinirajte te stvorite čarobnu snježnu fasadu.

Zvjezdice koje postavite na svoju fasadu ili zid biti će u središtu pozornosti. Dekorativno kroz dan, zvijezda otkriva svu svoju ljepotu. Kad padne noć te postane osvijetljena, zvijezda se projicira na površinu. Svjetleći efekt će svakoga ostaviti bez teksta.

Naš katalog blagdanske rasvjete i 2D ukrase možete pogledati ovdje.