3D ukrasi

Izrađujemo dekorativnu 3d rasvjetu za blagdansko ukrašavanje općina i gradova , ali nudimo i cjelogodišnja rješenja. U Hrvatskoj vam ne treba kalendar da znate kako se bliži Božić. Naše svjetleće dekoracije prvi su znakovi da se bliži vrijeme Adventa.

Vista Team je tvrtka s 30 godina iskustva u poslovanju blagdanske rasvjete i dekoracija. Dizajniramo, proizvodimo i isporučujemo 3D proizvode koji s elegancijom i izražajnošću plijene pažnju. Podjednako su atraktivni danju i noću. Naše dugogodišnje iskustvo, znanje, te savršenstvo u proizvodnji razlozi su zbog kojih čvrsto vjerujemo u kvalitetu naših 3D proizvoda.

Osim profesionalne rasvjete i vlastite proizvodnje te dizajna ukrasa, našim kupcima omogućavamo besplatno idejno i tehničko rješenje. Sa posebnom pažnjom osmisliti ćemo vesele i animirane kreacije za naše mališane u vrtićima, školama, šetnicama ili parkovima.

Neka snjegovići, poklon paketi, Djed Mraz i Sveti Nikola unesu blagdansku atmosferu u Vaš grad.

Naš sveti Nikola dolazi u visini od 2,7 metara. Djed Mraz dolazi u visini od 3 metra. Oboje će obradovati djecu sa svojim darovima.

Čim padne prvi snijeg, pojavljuju se I prvi snjegovići koji stoje u dvorištima i parkovima sve dok se ne istope. Naši snjegovići dolaze u 3 oblika : snješko, snješka I mali snješko. Time tvore malu obitelj snjegovića koja se neće nikad istopiti.

Božićnih je mogućnosti u našem katalogu zaista mnogo i koju god da odaberete – sigurno nećete pogriješiti. Uključite svoje blagdansko raspoloženje i unesite ozračje blagdanske čarolije u Vaš grad, na Vaše ulice, parkove i druge prostore prema Vašim željama.

Novost u našem katalogu – okviri za slikanje.

Omogućite svojim sugrađanima, najmlađima, ali i najstarijima, da veselo provedu jutro ili predvečerje uz naše Selfie okvire.

Na jednostavan način omogućite da hirovitost, zabava i šala nadahnu atmosferu nadolazećih blagdanskih dana i da fotografiranjem ovjekovječimo uspomene u kojima ćemo uživati u godinama koje dolaze!

Selfie okviri se mogu postaviti u parkove gradova, općina, naselja ili na slična mjesta gdje se okupljamo da bi se družili sa prijateljima i obitelji.

Našu galeriju proizvoda pogledajte ovdje a naš katalog nalazi se na ovoj poveznici.